Informatii si comentarii despre tot ce este bun sau mai putin bun in orasul tau    

Politica de ConfidentialitateConform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fannox Romania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor portalului informatii si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre Fannox.ro. Refuzul de a furniza datele determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Fannox.ro si partenerii site-ului, dar pot fi comunicate si autoritatilor, in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa office@fannox.ro.


Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice ale site-ului (cum ar fi anunturile, informatiile sub forma de text etc) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Fannox.ro nu are nici un control. Fannox Romania nu este responsabila pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat in spatiile publice ale site-ului. La cerere, va putem ajuta sa stergeti aceste date, dar nu va putem garanta disparitia lor imediata de pe Internet, datorita sitemului de stocare a paginilor web pentru anumite perioade de timp de catre motoarele de cautare. Cererea trebuie mentionata in scris pe e-mail si trebuie precizata exact pagina web de unde doriti sa scoatem informatiile (url sau link catre pagina respectiva).

La abonare sau inregistrarea pe site, va este solicitat acordul asupra utilizarii datelor dvs. cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noilor oportunitati oferite de Fannox.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs., precum si newslettere cu informatii utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Fannox.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele Dvs. personale pot fi transmise altor entitati:
   - cu acordul dvs.;
   - daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
   - in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Fannox Romania doar in masura in care este necesara asistenta lor.
   - la solicitarea autoritatilor sau institutiilor publice daca:
      - e prevazut intr-o dispozitie legala;
      - protejeaza drepturile Fannox Romania sau companiilor afiliate;
      - previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
      - protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
      - aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
   - in cazul in care activitatile Dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Fannox.ro sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
   - in cazul in care Fannox.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date va fi transferata noului operator
   - in cazul in care Fannox Romania devine insolvabila, voluntar sau involuntar, baza de date poate fi vanduta/autorizata/tranzactionata doar cu acordul instantei.

Cu exceptia situatiilor descrise mai sus, Fannox.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Ultimele comentarii

Autor : No KFC

Mar 25, 2011

McDonald's MOL Otopeni
eu am patit chestia asta la KFC, de multe ori cand am luat de la ei la pachet

Autor : Alina

Mar 22, 2011

Parcul Tineretului
Este unul dintre cele mai frumoase parcuri din bucuresti si probabil cel mai

Autor : Ana

Mar 21, 2011

Whittard of Chelsea - Bucuresti
Am fost la Whittard si este absolut senzational. Ramai minute bune cu ochii la
Locatii adaugate recent
Professional SEO Service
0 Comentarii
Have you invested a huge amount of capital in your business and worried about [.....]
Professional SEO Service & Affordable In
0 Comentarii
Have you invested a huge amount of capital in your business and worried about [.....]
NutriPlan - Servicii Nutritie
0 Comentarii
Specialistii NutriPlan va ofera o gama completa de servicii de nutritie. - [.....]